Dohoda o spolupráci MAGBO1900069

Predmetom tejto dohody o spolupráci je záväzok zmluvných strán spolupracovať pri rozvoji otvorenej inovačnej platformy v oblasti mobility s dôrazom na zabezpečenie trvalo udržateľného rozvoja hlavného mesta a jeho zdrojov, zvýšení kvality života jeho obyvateľov a dosahovaní plného potenciálu Bratislavy ako hlavného mesta Slovenskej republiky.

Zmluvná strana:
Slovak Lines Služby, a.s., Bottova 7, 81109 Bratislava
HB REAVIS Slovakia, a.s., Mlynské Nivy 16, 821 09 Bratislava
MATADOR HOLDING, a.s., Bojnická 3, 831 04 Bratislava

Dátum uzatvorenia: 06.02.2020
Dátum zverejnenia: 07.02.2020
Dátum účinnosti: 08.02.2020
Dátum skončenia platnosti zmluvy: Táto dohoda sa uzatvára na dobu neurčitú. Každá zo zmluvných strán ju môže písomne vypovedať i bez udania dôvodu, pričom výpovedná lehota je jednomesačná a začne plynúť prvým dňom mesiaca nasledujúceho po mesiaci, v ktorom bola písomná výpoveď doručená druhej zmluvnej strane.
 

 
 

Predmetom tejto dohody o spolupráci je tiež záväzok zmluvných strán spolupracovať pri  vytváraní príležitostí pre rozvoj a implementáciu inovatívnych riešení v oblasti mobility nadväzujúc na strategické ciele hlavného mesta, prehlbovaní spolupráce medzi akademickým, podnikateľským a verejným sektorom s aktívnou participáciou verejnosti, vytváraní podmienok pre efektívne fungovanie mestského laboratória, a posilňovaní atraktivity hlavného mesta ako miesta pre život a prácu.

 

Aktualizácia: 7.2.2020 | Počet zobrazení: 909
Umiestnenie: Zložky dokumentov > Darovacia zmluva > Dohody > Zmluvy o spolupráci
 

Zobraziť vyhľadávací formulár »


Cesta: Titulka > Zmluvy > Dotácie, granty a úvery > Sociálne služby

Informácie v päte

Teraz ste v móde "Bez grafiky". Prepnutím do grafického zobrazenia zobrazíte štandardnej verzii webu.